Aktuella kurser och events

yin yangMINDFULNESSKURSER & LIVSCOACHING

Öka din medvetna närvaro, minska din stress. Träna dig i att leva här och nu. Ta hjälp att coacha dig själv till att helt och fullt leva det liv du vill leva, göra det du vill göra och vara den du vill vara. På denna sida kan du se vilka kurser och events som är aktuella just nu i Vipassana Livscoach & Mindfulness utbud. Övriga kurser och workshops kan anordnas på beställning, som enskilda events, föreläsningar eller kortare intensivkurser på till exempel företag och organisationer.

LIVSCOACHING

Välkommen att ringa eller skicka ett meddelande om du vill veta mer om hur coachingen går till eller boka in dig på en session.

Fysiska träffar för coaching sker i centralt belägen lokal i Stockholm och kostar 750 SEK per session.  På Skype/telefon kostar sessionerna 600 SEK/gång (alla priser är inkl. moms).

Du är välkommen att boka in dig, eller fråga om det är något du undrar över, genom att skicka ett meddelande eller ringa Jonas direkt på 073-674 84 64. Läs mer om livscoaching här.

MINDFULNESSKURS VÅREN 2017

GRATIS PRÖVA-PÅ

Onsdag 18/1, 19.30–20.30. Kom som du är, ingen föranmälan krävs.

Plats: Balettakademien i Stockholm, Birger Jarlsgatan 70, T-bana till Rådmansgatan. Närmare vägbeskrivning finns på Balettakademiens hemsida där du också anmäler dig till kursen (se nedan).

KURS 23/1–3/4

Tid: Tio måndagar kl. 20.00–21.30

Pris: 2550:-

ANMÄL DIG HÄR!

Mindfulnesskurserna är öppna för alla. Oavsett förkunskaper. De passar alltså lika bra för dig som tidigare prövat på mindfulness och nu vill underhålla och fördjupa din träning som för dig som gör det för första gången.

Mindfulness hjälper dig att minska ned på stress, oro, grubbel och ältande. I det andrum som kursen innebär har du möjlighet att genom meditationer och olika övningar nå ett tillstånd av inre frid och stillhet.  Utifrån detta tillstånd kan du sedan se med klarhet på ditt liv och vad du behöver och vill göra för förändringar för att kunna leva och vara mer närvarande i det pågående ögonblicket. Genom att leva mer i nuet och fullborda varje ögonblick, såväl tillsammans med dig själv som med andra, så skapar du din bästa tänkbara framtid.

Kursen innehåller även unika inslag av livscoaching, samtal och så kallad sharing, som innebär att tala och lyssna till varandra i medvetet närvarande möten. Kortare föreläsningar och Qi-andning är andra speciella inslag i denna mindfulnesskurs.

Ta del av hur tidigare kursdeltagare upplevt kursen.
Läs om varför Mindfulness är både svårt och lätt
Vill du skapa ett eget event tillsammans med dina vänner?
Läs mer om kursernas upplägg och innehåll.
Läs om hela utbudet hos Vipassana Livscoach & Mindfulness