Aktuella kurser och events

yin yangMINDFULNESSKURS & LIVSCOACHING

Bli medvetet närvarande och lär dig leva i nuet. Bli fri från stress. Ta hjälp att coacha dig själv till att leva det liv du vill leva, göra det du vill göra och vara den du vill vara. På denna sida kan du se vilka kurser och events som är aktuella just nu i Vipassana Livscoach & Mindfulness utbud. Övriga kurser och workshops kan anordnas på beställning, som enskilda events, föreläsningar eller kortare intensivkurser på till exempel företag och organisationer.

LIVSCOACHING

Välkommen att ringa eller skicka ett meddelande om du vill veta mer om hur coachingen går till eller boka in dig på en session.

Coachingen sker antingen genom fysiska träffar för coaching då jag tar emot i centralt belägen lokal i Stockholm eller på Skype/telefon.

”Jag upplevde coachingen som förvånansvärt effektiv när det gäller att snabbt komma fram till vad som är viktigt och oviktigt i mitt liv och att se att de hinder jag upplever som verkliga i själva verket är något fiktivt som jag själv konstruerat för att jag inte vågar göra det jag i mitt hjärta egentligen vill.” / Cecila

Läs fler klientberättelser!

“Livscoaching tar till vara din inneboende kraft, visdom och dina tillgångar …” Läs mer om vad livscoaching ger dig!

Hur går det till och vad kostar det?

Du är välkommen att boka in dig, eller fråga om det är något du undrar över, genom att skicka ett meddelande eller ringa Jonas direkt på 073-674 84 64.

 

MINDFULNESSKURS

Erbjuds för närvarande i form av skräddarsydd kurs för organisationer och företag anpassat utifrån verksamhet och behov.

ANMÄL INTRESSE HÄR!

Mindfulnesskursen är öppen a för alla. Oavsett förkunskaper. Den passar alltså lika bra för dig som tidigare prövat på mindfulness och nu vill underhålla och fördjupa din träning som för dig som gör det för första gången.

Mindfulness hjälper dig att minska ned på stress, oro, grubbel och ältande. I det andrum som kursen innebär har du möjlighet att genom meditationer och olika övningar nå ett tillstånd av inre frid och stillhet.  Utifrån detta tillstånd kan du sedan se med klarhet på ditt liv och vad du behöver och vill göra för förändringar för att kunna leva och vara mer närvarande i det pågående ögonblicket. Genom att leva mer i nuet och fullborda varje ögonblick, såväl tillsammans med dig själv som med andra, så skapar du din bästa tänkbara framtid.

Kursen innehåller även unika inslag av livscoaching, samtal och så kallad sharing, som innebär att tala och lyssna till varandra i medvetet närvarande möten. Kortare föreläsningar och Qi-andning är andra speciella inslag i denna mindfulnesskurs.

Ta del av hur tidigare kursdeltagare upplevt kursen.
Läs om varför Mindfulness är både svårt och lätt
Vill du skapa ett eget event tillsammans med dina vänner?
Läs mer om kursernas upplägg och innehåll.
Läs om hela utbudet hos Vipassana Livscoach & Mindfulness