Mindfulness och coaching förändrade mitt liv

”Efter en period med kriser och prövande utmaningar stod jag inför ett val: Sjukskriva mig eller förändra något i grunden med hur jag levde. Jag bestämde mig för att börja träna mindfulness och meditera varje dag. Och samtidigt coacha mig själv till att förändra mina livsmönster. Och allt vände. Och sedan dess – 2008 –  drivs jag av en passion att dela med mig av detta till så många andra som möjligt. Kunde det hända i mitt liv så kan det också hända i ditt! Lyckan finns inte i en lotterivinst, i framtiden eller i det förflutna, den finns här och nu. Det kan jag säga till dig av hela mitt hjärta – och jag gör det både utifrån egna erfarenheter och sådant klienter och kursdeltagare delat med mig – Lycka, det är att leva i nuet – och vägen dit heter Medveten Närvaro”

Jonas Ask – Vipassana Livscoach & Mindfulness

Jonas Ask leder sedan 2010 den omtyckta kursen ”Mindfulness – Lär dig leva i nuet” och tar regelbundet emot klienter för livscoaching. Han erbjuder även workshops, föreläsningar och skräddarsydda events till företag och organisationer.

Jonas driver företaget Vipassana Livscoach och Mindfulness. Han är certifierad livscoach och har bland annat utbildat sig via Livscoachakademin. Utbildningen följer International Coach Federations (ICF) 11 kärnkompetenser, normer och riktlinjer.

Han är också diplomerad hälsocoach, mindfulnessinstruktör och Qi-andningsinstruktör och skapare av kursen ”Mindfulness – Lär dig leva i nuet” som han erbjuder i samarbete med FolkuniversitetBalettakademien i Stockholm där den sedan starten 2010 går två gånger på år, höst och vår.

Jonas är i grunden legitimerad gymnasie- och vuxenlärare och har många års erfarenhet av att undervisa i bland annat psykologi på gymnasium och inom Komvux.

Han är också författare, driver förlaget Engram Förlag, samt arbetar deltid som skrivarkurslärare på Jakobsbergs Folkhögskola.

Hitta Jonas på Facebook!