“Lycka är att leva i nuet – och vägen dit heter Närvaro”

Jonas Ask – Vipassana Livscoach & Mindfulness

“Efter en period med kriser och prövande utmaningar stod jag inför ett val: Sjukskriva mig eller förändra något i grunden.

Jag bestämde mig för att börja träna mindfulness och meditera varje dag. Och samtidigt coacha mig själv till att förändra mina livsmönster. Och allt vände. Och sedan dess – 2008 –  drivs jag av en passion att dela med mig av detta till så många andra som möjligt. Kunde det hända i mitt liv så kan det också hända i ditt! Lyckan finns inte i en lotterivinst, i framtiden eller i det förflutna, den finns här och nu. Det kan jag säga till dig av hela mitt hjärta – och jag gör det både utifrån egna erfarenheter och sådant klienter och kursdeltagare delat med mig – Lycka, det är att leva i nuet – och vägen dit heter Medveten Närvaro”

Jonas Ask leder sedan 2010 den omtyckta kursen “Mindfulness – Autentisk Närvaro” och tar regelbundet emot klienter för livscoaching. Han erbjuder även workshops, föreläsningar och skräddarsydda events till företag och organisationer.

Han driver företaget Vipassana Livscoach och Mindfulness, är certifierad livscoach och har bland annat utbildat sig via Livscoachakademin. Utbildningen följer International Coach Federations (ICF) 11 kärnkompetenser, normer och riktlinjer.

Jonas är också diplomerad hälsocoach, mindfulnessinstruktör och Qi-andningsinstruktör och diplomerad Urban Tantra Practioner.

Jonas är i grunden behörig gymnasie- och vuxenlärare och har många års erfarenhet av att undervisa i bland annat psykologi på gymnasium och inom Komvux samt folkhögskola.

Han är också författare, driver förlaget Engram Förlag, samt arbetar deltid som skrivarkurslärare på Jakobsbergs Folkhögskola.

Hitta Jonas på Facebook!