Din inre sanning

Mindfulness innebär att träna sig på att vara medvetet närvarande i det som sker här och nu och inte i tankarna vara någon annan stans. Att acceptera att det förflutna är förlorat och att du inte kan kontrollera framtiden. Det är i nuet livet pågår och det är i nuet du skapar din framtid. Livscoaching handlar om att ställa de rätta frågorna så att du kan bli medveten om vad du kan och behöver förändra. Välkommen att läsa mer om coaching, kurser, workshops och föreläsningar som kan inspirera och hjälpa dig att bli mer medvetet närvarande i ditt liv.

“Det vore underbart, men jag har varken råd eller tid just nu”

Kan du känna igen ovanstående formulering? Jag gör det själv. Den kan dyka upp som en närmast automatisk tanke eller replik när något som jag egentligen skulle vilja ha eller göra aktualiseras. Tanken att det jag vill är omöjligt gör att det också blir omöjligt. Och ingen förändring sker. Och så snurrar det på, runt runt i ekorrhjulet… Men det finns hjälp. Min erfarenhet av att coacha både mig själv och andra har bevisat för mig att kombinationen av mindfulness och livscoaching är kraftfull och verkligen fungerar!

Utmanande frågor?

Vad händer inom dig när du ställer dig frågorna nedan?

Hur kan jag bli mer medvetet närvarande i nuet, och inte fastna i spekulationer och oro inför framtiden eller grubblerier över det förflutna?

Hur kan jag komma fram till vad jag egentligen vill och behöver, för att på riktigt känna att jag lever mitt liv utifrån mitt inre sanna jag?

Hur kan jag minska ned på stress och jakt på pengar och prylar?

Vad kan jag göra för att känna mig tillfreds i min vardag och kliva ur sängen fylld av energi och entusiasm?

Hur kan jag vara mer närvarande och kärleksfull i mina relationer?

Hur kan jag uppleva inre frid och harmoni och samtidigt förverkliga drömmar och uppnå livsmål som gör att jag känner mig levande och upplever att mitt liv är meningsfullt och att jag hamnat rätt i tillvaron?

Upplever du dem som utmanande eller besvärliga. Varför? Ser du hinder och problem, eller möjligheter och lösningar? Fundera över det en stund.

Du är expert på dig själv

Jag tror att många av oss behöver ställa oss ovanstående frågor men att vi har svårt att ge oss själva tid och rum att sitta ner i lugn och ro och på allvar fundera över dem. Vi stressar och kämpar, för att hinna med, för att tjäna pengar, för att konsumera. Vi är så jagade av “måste” och “borde” och att försöka göra rätt – vad vi upplever att omgivningen kräver av oss – att vi inte hinner med oss själva. Det gör att vi aldrig riktigt kan känna efter och ta reda på vad vi egentligen vill och behöver för att vara lyckliga och trivas med livet. Vi får sämre självkänsla, stress- och sömnproblem, relationsproblem, koncentrationsproblem, problem med immunförsvaret och hälsan – såväl fysiskt som psykiskt. Och tiden går, medan livet rinner ifrån oss…

Lyssna till din inre sanning

Min vilja med detta företag och denna sida är att dela med mig av det jag lärt mig, och dagligen lär mig, till andra människor. Jag hjälper mig själv samtidigt som jag hjälper andra. Genom att ge det till andra som jag själv också önskar och behöver. Jag använder mig av mina tidigare lärdomar och erfarenheter som psykologilärare och kombinerar i min verksamhet dessa med kompetensen som hälso- och livscoach samt mindfulnessinstruktör. Jag har själv haft och har dagligen stor hjälp av mindfulness och att coacha mig själv. Faktum är att det för några år sedan förändrade mitt liv i grunden, till det bättre. Idag är mitt liv långt ifrån perfekt, men jag är mer i kontakt med mitt inre, sanna jag, jag har bättre självkänsla, känner mig mindre stressad och njuter mycket mer av mitt liv.

Välkommen att höra av dig för att boka in en tid eller rådgöra med mig om vad som kan passa för just dig. Ring/sms-a: 073-674 84 64 eller skicka ett meddelande.